Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Tijdens deze Gratis Online Bootcamp leer je de basis over Bitcoin en Cryptocurrencies! Wij beantwoorden ook al jullie vragen en geven jullie een duidelijk beeld van waar crypto naartoe zal gaan in de toekomst! 

GRATIS ONLINE BOOTCAMP

INTRODUCTIE IN DE WERELD VAN DIGITALE MUNTEN

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over dit event

Tijdens deze Gratis Online Bootcamp leer je de basis over Bitcoin en Cryptocurrencies! Wij beantwoorden ook al jullie vragen en geven jullie een duidelijk beeld van waar crypto naartoe zal gaan in de toekomst! 

Wat zullen wij voor jou uitleggen: 

  • Van waar komt geld en waar gaat het naartoe (buiten naar de belastingen)
  • Crypto… welk nut heeft dat eigenlijk? 
  • Kan crypto naar nul gaan?
  • Bitcoin, is dat wel betrouwbaar?
  • Op de bank brengen jouw centen niets op, waar wel?
  • Er zijn geen lastige vragen… stel ze dus tijdens de Q&A sessie!
Indien je bent ingeschreven zal je 1 uur voor aanvang de link ontvangen via mail om de online sessie bij te wonen!

 

Koop hier je ticket:

Grootste crypto opleidingsplatform van Vlaanderen

DCA is een collectief van bekwame, gepassioneerde experten die ernaar streven kennis te delen en Vlaanderen te informeren over wat crypto echt is en hoe het het financiële systeem zal veranderen.

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

crypto-cafe-david-devriesere

David De Vriesere

Founder DCA

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Brecht Van Craen

CEO DCA

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht geeft opleiding aan politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies. Hij heeft ondertussen ook een boek geschreven in opdracht van Lannoo met de titel ‘Investeren in Crypto’. Dat ligt binnenkort in de betere boekhandel!

Willem Van Den Bergh

Bitcoin Specialist

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.

Schrijf je gratis in

Belangrijk om te weten

Moet ik al kennis hebben van investeren?

Neen, deze sessie is voor beginners. We leggen je alles uit dat je moet weten voor dat je in de wereld van crypto duikt.

Ben ik te laat om te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten?

De mainstream adoptie is nog maar net begonnen. Het is namelijk nooit te laat om te investeren in bitcoin en andere cryptomunten.

Moet ik veel geld hebben om te investeren?

Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen, je kunt er ook een deel van kopen. Je kan al investeren vanaf €1.

Wanneer is het beste moment om te beginnen

Nu, vandaag! Hoe langer je in de markt zit, hoe hoger je returns.

Wil je nu al meer leren over crypto en investeren?