Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Coinbase verzilvert goedkeuring voor handel in crypto-futures.

Coinbase heeft goedkeuring gekregen van een Amerikaanse toezichthouder om cryptocurrency futures aan retail traders in de Verenigde Staten aan te bieden. De goedkeuring markeert een belangrijke regelgevende overwinning voor de beurs, ondanks dat deze momenteel verstrikt is in een rechtszaak aangespannen door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

De goedkeuring die door de in de VS gevestigde beurs is verkregen, is verleend door de National Futures Association (NFA), een zelfregulerende entiteit opgericht door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC).
Coinbase verklaarde dat deze stap een belangrijke mijlpaal was die hun toewijding aan het aanbieden van gereguleerde en conforme diensten bevestigde.

Desalniettemin blijft de beurs, en bij uitbreiding de crypto industrie moeite hebben om duidelijkheid te krijgen inzake regelgeving in de VS, aangezien de SEC volhardt in de opvatting dat de meeste crypto-assets die in het land worden aangeboden, effecten zijn.

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »