Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Nieuws

Digital Currency Academy

Het laatste nieuws over Bitcoin & Crypto gebracht door DCA!

Ethereum gaat Bitcoin overstijgen volgens CEO van CoinEx

In een boeiende discussie met BeInCrypto deelt CoinEx’s CEO Haipo Yang zijn optimistische kijk op Ethereum die beter presteert dan Bitcoin in de huidige bullmarkt in cryptocurrency. Yang, het brein achter het veelgebruikte CoinEx-platform, duikt in zijn ondernemersverhaal en de redenen achter zijn sterke geloof in de opkomst van Ethereum

Lees verder »

Market cap Bitcoin groter dan zilver!

Bitcoin blijft stijgen, btc doorbreekt voor het eerst de $71.000-barrière en laat zilver achter in zijn digitale stof. In een wervelwind van opwinding over de markt steeg de prijs van Bitcoin met een indrukwekkende 11,4% in de afgelopen week.

Lees verder »

SEC zoekt publiek commentaar op Ethereum ETF

De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft in een maandag ingediende aanvraag aangekondigd dat zij haar beslissingstijdlijn over BlackRock’s Ethereum exchange-traded fund (ETF)-voorstel zal verlengen. Naast Blackrock heeft de toezichthouder ook zijn besluit over een ander ETF-voorstel van cryptobedrijf Fidelity uitgesteld.

Lees verder »

Geheime e-mails Satoshi Nakomoto onthuld!

De cryptocurrency wereld is opgeschud, nu Martti Malmi, een vroege medewerker van de raadselachtige maker (of makers) van Bitcoin, Satoshi Nakamoto, een schat aan inzichten heeft onthuld. In deze onthulling zijn 120 pagina’s met e-mailwisselingen tussen Malmi en Nakamoto vrijgegeven op GitHub.

Lees verder »
GRATIS LES

Veilig leren investeren in Bitcoin en Crypto