Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Wij organiseren een live Crypto Café Online om met een expertenpanel de hot topics uit de cryptowereld toe te lichten.

SPECIAL EDITION

CRYPTO CAFE ONLINE:

Dagen Uren Minuten Seconden

Schrijf je hier in

Over dit event

  • Vrijdag 20 oktober 2023
  • 19u00 – 20u30
  • Online

Crypto Café Online

Wij organiseren een live Crypto Café Online om met een experten panel de hot topics uit de cryptowereld toe te lichten. Dit kan gaan om MiCA, regelgeving, crypto en de fiscus, en nog zoveel meer uit de actualiteit.

Het thema van dit Online Crypto Café:

Hoe geld verdienen tijdens de bear market en hoe bereid je je voor op de volgende bull market?  Expert Crypto trader Nikolas Goijaerts gaat in gesprek met CEO Brecht Van Craen.

De keynote sprekers voor dit event:

  • Nikolas Goijaerts- Inhouse DCA trading expert

Dit event is toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden via zoom. De toegang is gratis voor leden van CryptoClub. Voor niet-leden is het 17 euro per ticket.

Indien je bent ingeschreven zal je 1 uur voor aanvang de link ontvangen via mail om de online sessie bij te wonen!
Community


Comments


Discord


Facebook


Instagram


Linkedin


Youtube

Koop hier je ticket:

Duik dieper in de wereld van crypto-belastingen!

Ontdek essentiële inzichten over belastingaangifte, vermogenswinstbelasting en belastingstrategieën. Leer hoe je je crypto-winsten kunt maximaliseren en tegelijkertijd aan wettelijke vereisten kunt voldoen. Schrijf je nu in voor onze masterclass en verbeter je begrip van crypto-belastingen!

Wat zal je leren?

Bitcoin & Belastingen

Crypto winsten maximaliseren

Wettelijke vereisten

Welke next step: crypto veilig bewaren

Een antwoord op al je vragen

Grootste crypto opleidingsplatform van Vlaanderen

Digital Currency Academy is niet alleen de meest gezellige community van Vlaanderen, maar ook de grootste onderwijsinstelling inzake digitale munten in ons land, met meer dan 20 experten met elk hun eigen specialisering. Wij gaven reeds les aan de overheid, aan scholen, universiteiten, fiscalisten en natuurlijk aan een grote groep particuliere beleggers die nu deel uit maken van onze grote community!


Ontmoet de experts

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

crypto-cafe-david-devriesere

David De Vriesere

Founder DCA

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Brecht Van Craen

CEO DCA

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht geeft opleiding aan politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies. Hij heeft ondertussen ook een boek geschreven in opdracht van Lannoo met de titel ‘Investeren in Crypto’. Dat ligt binnenkort in de betere boekhandel!

Willem Van Den Bergh

Bitcoin Specialist

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.

Schrijf je hier in


Bestel hier je ticket

Belangrijk om te weten

Moet ik al kennis hebben van investeren?

Neen, deze sessie is voor beginners. We leggen je alles uit dat je moet weten voor dat je in de wereld van crypto duikt.

Ben ik te laat om te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten?

De mainstream adoptie is nog maar net begonnen. Het is namelijk nooit te laat om te investeren in bitcoin en andere cryptomunten.

Moet ik veel geld hebben om te investeren?

Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen, je kunt er ook een deel van kopen. Je kan al investeren vanaf €1.

Wanneer is het beste moment om te beginnen

Nu, vandaag! Hoe langer je in de markt zit, hoe hoger je returns.

Als ondertussen gepassioneerde cursist al enkele keren deelgenomen aan de events van DCA… Deze waren stuk voor stuk schitterend georganiseerd, de combinatie van avontuur en vriendschappelijkheid die ontstaat blijft nazinderen!
De meetups die doorgaan in het Cryptocafé de “Pussykat” zijn tevens een aanrader als je meer wil leren over alles wat met blockchaintechnologie en cryptocurrencies te maken heeft met telkens uitmuntende sprekers. Last but not least ontmoet je er vele gelijkgestemde zielen, zowel leden van DCA als niet leden want het Cryptocafé is er immers voor iedereen..
Philippe Dauwe
crypto-cafe-philippe
Ik heb intussen verschillende workshops bij Digital Currency Academy gevolgd. En ben echt tevreden van de goede toegankelijke begeleiding. De eerste stap om te beginnen investeren was groot, maar met DCA ben ik er toch durven instappen.
Gaetan Jansseune
Gaetan Jansseune