Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Wij organiseren een live Crypto Café Online om met een expertenpanel de hot topics uit de cryptowereld toe te lichten.

SPECIAL EDITION

CRYPTO CAFE ONLINE:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over dit event

Crypto Café Online

Wij organiseren een live Crypto Café Online om met een experten panel de hot topics uit de cryptowereld toe te lichten. Dit kan gaan om MiCA, regelgeving, crypto en de fiscus, en nog zoveel meer uit de actualiteit.

 

Het thema van dit Online Crypto Café:

Hello 2024! Wat brengt Crypto ons dit jaar?

De keynote sprekers voor dit event:

Dit event is toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden via zoom. De toegang is gratis voor leden van CryptoClub. Voor niet-leden is het 17 euro per ticket.

Indien je bent ingeschreven zal je 1 uur voor aanvang de link ontvangen via mail om de online sessie bij te wonen!

 

Koop hier je ticket:

Duik dieper in de wereld van crypto-belastingen!

 Ontdek essentiële inzichten over belastingaangifte, vermogenswinstbelasting en belastingstrategieën. Leer hoe je je crypto-winsten kunt maximaliseren en tegelijkertijd aan wettelijke vereisten kunt voldoen. Schrijf je nu in voor onze masterclass en verbeter je begrip van crypto-belastingen!

Wat zal je leren?

Bitcoin & Belastingen

Crypto winsten maximaliseren

Wettelijke vereisten

Welke next step: crypto veilig bewaren

Een antwoord op al je vragen

Grootste crypto opleidingsplatform van Vlaanderen

Digital Currency Academy is niet alleen de meest gezellige community van Vlaanderen, maar ook de grootste onderwijsinstelling inzake digitale munten in ons land, met meer dan 20 experten met elk hun eigen specialisering. Wij gaven reeds les aan de overheid, aan scholen, universiteiten, fiscalisten en natuurlijk aan een grote groep particuliere beleggers die nu deel uit maken van onze grote community!

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

Brecht Van Craen

CEO DCA

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht geeft opleiding aan politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies. Hij heeft ondertussen ook een boek geschreven in opdracht van Lannoo met de titel ‘Investeren in Crypto’. Dat ligt binnenkort in de betere boekhandel!

Richard Paas

Founder & CEO BitGuidance

Founder & CEO BitGuidance , Binance Feed Creator, KOL and Private Investor. Advisor to Web3 Startups, Crypto enthusiast since 2017

Schrijf je hier in

Belangrijk om te weten

Moet ik al kennis hebben van investeren?

Neen, deze sessie is voor beginners. We leggen je alles uit dat je moet weten voor dat je in de wereld van crypto duikt.

Ben ik te laat om te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten?

De mainstream adoptie is nog maar net begonnen. Het is namelijk nooit te laat om te investeren in bitcoin en andere cryptomunten.

Moet ik veel geld hebben om te investeren?

Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen, je kunt er ook een deel van kopen. Je kan al investeren vanaf €1.

Wanneer is het beste moment om te beginnen

Nu, vandaag! Hoe langer je in de markt zit, hoe hoger je returns.