Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Online Masterclass – Starten met Crypto

Wil je meer te weten komen over de opwindende wereld van cryptocurrency? Dan is onze Online Masterclass Starten met Crypto de perfecte plek om te beginnen!

Online MasterClass: Starten met Crypto

Online Masterclass

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over dit event

Online Masterclass – Starten met Crypto

Wil je meer te weten komen over de opwindende wereld van cryptocurrency? Ben je nieuwsgierig naar hoe digitale valuta werken en wat de mogelijkheden zijn? Dan is onze Online Masterclass Starten met Crypto de perfecte plek om te beginnen!

Wat is cryptocurrency?

Cryptocurrency is een vorm van digitale valuta die gebaseerd is op cryptografie. In tegenstelling tot traditionele valuta, zoals euro’s of dollars, bestaan cryptocurrencies alleen in digitale vorm en worden ze gedecentraliseerd beheerd. Dit betekent dat er geen centrale autoriteit, zoals een bank of overheid, de controle heeft over cryptocurrencies.

Wat leer je tijdens deze Masterclass?

Onze Masterclass is speciaal ontworpen voor mensen zonder eerdere ervaring in de cryptowereld of met heel weinig ervaring. Tijdens de workshop leer je:

De basisprincipes van blockchain: Ontdek hoe de technologie achter cryptocurrency werkt en waarom het zo revolutionair is.

Soorten cryptocurrencies: Leer over verschillende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en meer, en begrijp hun unieke eigenschappen.

Hoe koop je cryptocurrency: begeleiding over het kopen van je eerste digitale valuta, inclusief het kiezen van een betrouwbare handelsbeurs.

Veiligheid en beveiliging: de basics over hoe je je crypto veilig kan bewaren.

Toekomstige trends: Verken de huidige trends en toekomstige ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

De workshop crypto voor beginners is perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar cryptocurrency, ongeacht je achtergrond. Of je nu een student, ondernemer, investeerder, of gewoon een enthousiaste beginner bent, deze workshop biedt een solide basis om je reis in de wereld van cryptocurrency te starten.

Neem de eerste stap naar crypto-verkenning!

Of je nu geïnteresseerd bent in investeren, technologie, of gewoon wilt begrijpen waarom cryptocurrency zo’n buzz veroorzaakt, onze Masterclass geeft je de kennis en het vertrouwen om te beginnen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de financiële revolutie van de 21e eeuw!

Dit event is toegankelijk voor iedereen en gaat online door. De toegang is gratis voor leden van CryptoClub. Voor niet-leden is het 17 euro per ticket. Boek snel jouw ticket en wij leren jou alles over de wereld van Web3.

Indien je bent ingeschreven zal je 1 uur voor aanvang de link ontvangen via mail om de online sessie bij te wonen!

 

Koop hier je ticket:

Wat zal je leren?

Veilig handelen op een exchange

Hoe crypto kopen & verkopen?

Security tips

Welke next step: crypto veilig bewaren

De beste cryptomunten kopen

Een antwoord op al je vragen

Grootste crypto opleidingsplatform van Vlaanderen

Digital Currency Academy is niet alleen de meest gezellige community van Vlaanderen, maar ook de grootste onderwijsinstelling inzake digitale munten in ons land, met meer dan 20 experten met elk hun eigen specialisering. Wij gaven reeds les aan de overheid, aan scholen, universiteiten, fiscalisten en natuurlijk aan een grote groep particuliere beleggers die nu deel uit maken van onze grote community!

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

crypto-cafe-david-devriesere

David De Vriesere

Founder DCA

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Brecht Van Craen

CEO DCA

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht geeft opleiding aan politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies. Hij heeft ondertussen ook een boek geschreven in opdracht van Lannoo met de titel ‘Investeren in Crypto’. Dat ligt binnenkort in de betere boekhandel!

Willem Van Den Bergh

Bitcoin Specialist

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.

Schrijf je gratis in

Belangrijk om te weten

Moet ik al kennis hebben van investeren?

Neen, deze sessie is voor beginners. We leggen je alles uit dat je moet weten voor dat je in de wereld van crypto duikt.

Ben ik te laat om te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten?

De mainstream adoptie is nog maar net begonnen. Het is namelijk nooit te laat om te investeren in bitcoin en andere cryptomunten.

Moet ik veel geld hebben om te investeren?

Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen, je kunt er ook een deel van kopen. Je kan al investeren vanaf €1.

Wanneer is het beste moment om te beginnen

Nu, vandaag! Hoe langer je in de markt zit, hoe hoger je returns.

Wil je nu al meer leren over crypto en investeren?