Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Online Masterclass: Het Vermijden van Crypto Scams – Bescherming van jouw investeringen deel 2: Opfrissessie Ledger hardware wallet.

Online safety deel 2: Opfrissessie Ledger 

Online Masterclass

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over dit event

Online Masterclass: Het Vermijden van Crypto Scams – Bescherming van jouw investeringen deel 2: Opfrissessie Ledger hardware wallet.

Een hardware wallet is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die actief is in de wereld van cryptocurrencies. In de digitale tijdperk waarin we leven, wordt het steeds belangrijker om onze kostbare digitale bezittingen te beschermen tegen hackers en fraudeurs. Een hardware wallet biedt een ongeëvenaarde mate van veiligheid en gemoedsrust bij het beheren van je crypto-investeringen.

Anders dan software wallets, die op computers of mobiele apparaten draaien, is een hardware wallet een fysiek apparaat dat speciaal is ontworpen voor het veilig opslaan van je private keys – de sleutels die nodig zijn om toegang te krijgen tot je cryptocurrencies. Door het offline opslaan van je private keys, zijn hardware wallets een sterke kluis die de hoogste bescherming biedt tegen online bedreigingen, zoals malware en phishing-aanvallen.

Tijdens deze Online Masterclass zal onze Digital Asset Coach Sander Neckebroeck jullie een opfrissessie geven over wat the best practices zijn om een ledger te gebruiken. 

Of je nu een doorgewinterde crypto-investeerder bent of net begint, deze workshop zal je voorzien van waardevolle inzichten en richtlijnen om de veiligheid van je cryptocurrencies te waarborgen. Laten we samen ontdekken hoe een hardware wallet een onmisbare metgezel kan worden op je reis door de opwindende wereld van digitale activa.

Dit event is toegankelijk voor iedereen en gaat online door. De toegang is gratis voor leden van CryptoClub. Voor niet-leden is het 17 euro per ticket. Boek snel jouw ticket en wij leren jou alles over de wereld van Web3.

Indien je bent ingeschreven zal je 1 uur voor aanvang de link ontvangen via mail om de online sessie bij te wonen!

 

Koop hier je ticket:

Wat zal je leren?

Veilig handelen op een exchange

Hoe crypto kopen & verkopen?

Security tips

Welke next step: crypto veilig bewaren

De beste cryptomunten kopen

Een antwoord op al je vragen

Grootste crypto opleidingsplatform van Vlaanderen

Digital Currency Academy is niet alleen de meest gezellige community van Vlaanderen, maar ook de grootste onderwijsinstelling inzake digitale munten in ons land, met meer dan 20 experten met elk hun eigen specialisering. Wij gaven reeds les aan de overheid, aan scholen, universiteiten, fiscalisten en natuurlijk aan een grote groep particuliere beleggers die nu deel uit maken van onze grote community!

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

crypto-cafe-david-devriesere

David De Vriesere

Founder DCA

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Brecht Van Craen

CEO DCA

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht geeft opleiding aan politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies. Hij heeft ondertussen ook een boek geschreven in opdracht van Lannoo met de titel ‘Investeren in Crypto’. Dat ligt binnenkort in de betere boekhandel!

Willem Van Den Bergh

Bitcoin Specialist

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.

Schrijf je gratis in

Belangrijk om te weten

Moet ik al kennis hebben van investeren?

Neen, deze sessie is voor beginners. We leggen je alles uit dat je moet weten voor dat je in de wereld van crypto duikt.

Ben ik te laat om te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten?

De mainstream adoptie is nog maar net begonnen. Het is namelijk nooit te laat om te investeren in bitcoin en andere cryptomunten.

Moet ik veel geld hebben om te investeren?

Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen, je kunt er ook een deel van kopen. Je kan al investeren vanaf €1.

Wanneer is het beste moment om te beginnen

Nu, vandaag! Hoe langer je in de markt zit, hoe hoger je returns.

Wil je nu al meer leren over crypto en investeren?